A munkakör leírása
- Segédmunkák végzése a meleg és hideg ételek készítése és felszolgálása során.
- Hideg, helyi és nemzetközi ételek készítése és főzése.
- Felelős a receptek, valamint a felhasznált nyersanyagok minőségének és mennyiségének pontos betartásáért.
- Raktárkészletek figyelemmel kísérése.
- A nyersanyagok gazdaságos felhasználására vonatkozó elvek betartása.
- Higiéniai és biztonsági előírások betartása.
A vállalatok számára - szerezzen bizalmat a fizetésekről való döntés során
Tisztességesen állapítsa meg alkalmazottai fizetését. Ebben részletes fizetési jelentés segít. Mindig kéznél lesznek a vonatkozó fizetési adatok.
Karrierutak
A grafikon azt mutatja, milyen utat járhatnak be az alkalmazottak leggyakrabban karrierjük során az adott pozícióból. Kattints a pozíció nevére, hogy részletesebben megismerd a fizetési adatokat
Segédszakács - Vendéglátóipar, idegenforgalom a munkaerőpiacon
A pozíció
a fizetések rangsorában
Nők aránya
A pozíciót betöltő adatközlők átlagéletkora
649. hely
Varrónő
Bőr-, textil- és ruhaipar
266 800 - 448 491 Ft
403. hely
Back-office specialista
Bankügy
418 517 - 774 834 Ft
1. hely
Vezérigazgató
Cégvezetés
732 373 - 4 158 966 Ft
Túl nagy ez az intervallum?
Egy rövid kérdőív kitöltésével megtudhatod régiód átlagfizetését
Hasonlítsd össze fizetésed másokéval!Részletes információ a magyarországi fizetésekről
Pro
Fizetési jelentés cégeknek
115 EUR*
* ÁFÁ-val / 96 EUR ÁFA nélkül
Elemzés megrendelése- Adott pozíció fizetése régió*, végzettség, gyakorlat, cégméret szerint
- A teljes fizetés és annak összetevői* (változó összetevő, jutalékok, jutalmak)
- A válaszadók megoszlása bérek szerint
- Fizetési tartományok az 1. decilis, az 1. kvartilis, a medián, a 3. kvartilis, a 9. decilis és az átlagbér kifejezésével. Li>
- Pénzügyi juttatások részletes lebontása*
- Pénzügyi juttatás elemzés* * regressziós modell használata esetén érhető el