logo

Fizetesek.hu – vegyen részt a fizetési felmérésben, amely most kedvezőbb feltételeket kínál

A Fizetesek.hu portál igyekszik felhasználói minden igényének megfelelni, ennek kapcsán most megújult szolgáltatását mutatja be. Ha most vesz részt a fizetési felmérésben egy megújult, áttekinthetőbb portál várja. A felmérés eredményét pedig egy színesebb, grafikus ábrán is megtekintheti.

Konkrétan milyen újdonságokról van szó?

Az Ön bruttó havi átlagfizetésének összehasonlítása a felmérésben részt vett adatközlők bruttó fizetésével egy adott pozícióban grafikailag áttekinthetőbb módon van ábrázolva, amely könnyen áttekinthetővé teszi az eredményt.


Újdonság még a fizetési felmérés eredményének ábrázolásakor, hogy megjelenik az álláskeresők száma, amely 1 meghirdetett pozícióra jut. Ez az adat a pozíció munkaerő-piaci attraktivitását hivatott ábrázolni.


A felmérés eredménye ezentúl tartalmaz majd egy válogatást az aktuális állásajánlatokból a választott régión belül. Részletes információt további állásajánlatokról a Workania.hu oldalon talál, amelyre a Fizetesek.hu oldalról is átklikkelheti magát.

Bevezettük a nettó, bruttó és a szuperbruttó fizetések grafikus ábrázolását is, amelynek segítségével megtudhatja mennyibe kerül Ön munkáltatójának.

Karrier építési és tervezési tanácsokat is talál cikkeink többek közt olyan témára, mint pl.: Hogyan alkudhat ki magasabb fizetést? vagy Mivel érveljen, ha fizetésemelést kér?, amely mindenki számára ingyenesen hozzáférhető aki részt vesz a fizetési felmérésben és megadja e-mail elérhetőségét.

Azon felhasználóknak akik részletesebb információkat szeretnének megtudni a fizetésekről a PayLab cégek számára készült változatát ajánljuk. A professzionális modul a következőket kínálja: a fizetés percentiliseinek összehasonlítását a konkurencia adataival, fizetési analízist egy adott pozícióban az iskolai végzettség, régió, szakmai tapasztalat hossza valamint egyéb más szempontok figyelembevétele alapján. A PayLab a www.fizetesek.hu/en/paylab honlapon érhető el.


Mennyit keresnek mások?

Ingyenes személyre szabott fizetési összehasonlítás.

Hasonlítsa össze bérét