logo

Ismerje meg
a munkaerő-piaci értékét a
Fizetesek.hu - bérösszehasonlító mobilalkalmazással

Alapbér-összehasonlítás

Az alkalmazás a profil gyors létrehozását követően összehasonlítja az Ön fizetését az azonos pozícióban és régióban dolgozó többi emberrel. Így Ön bármikor és bárhol megtudhatja, mennyit ér a munkája, és felkészülhet az elvárt fizetésre vonatkozó kérdésre az állásinterjún vagy a bértárgyaláson.
Az értesítéseknek köszönhetően folyamatosan tájékozott marad azt illetően, milyenek a fizetések a munkaerő-piacon az Ön pozíciójában és régiójában. Háromhavonta automatikusan bér-összehasonlítást küldünk Önnek. Ha nem áll rendelkezésre elegendő adat a bér-összehasonlításhoz, elküldjük Önnek a Tanácsok és tippek a bértárgyaláshoz c. dokumentumot.
Az alkalmazás nettó bér kalkulátort is magában foglal a következő országokra vonatkozóan: Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország.

Jelenleg a következő nyelvek állnak rendelkezésre: angol, szlovák, cseh, magyar, lengyel, román.

Bérek a kapcsolódó pozíciókban

Bizonyára érdekli Önt, hova tudna továbblépni, ha más pozícióban dolgozna. A Fizetesek.hu bér-összehasonlító alkalmazás megmutatja Önnek a kapcsolódó pozíciókban fizetett béreket, így Ön átfogó képet kap a munkaerő-piaci helyzetről.

A fizetése összehasonlítása a világgal

Az alkalmazás összehasonlítja a fizetését más emberekkel a világon. Ennek során figyelembe veszi a pozícióját az Ön életkorával, végzettségével és munkatapasztalatával. Ennek köszönhetően egyszerűen megtudhatja, hol található az Ön bére a versenytársaihoz képest a világban. Az alkalmazás azt is megmutatja, milyen fizetést kapnak az Ön pozíciójában dolgozók más európai országokban, eközben a béreket az Ön pénznemében hasonlítja össze.

Töltse le a
Fizetesek.hu - bér-összehasonlító
alkalmazást az okostelefonjára