A munkakör leírása
- Felelős a készített ételek minőségéért, a szabványok és gyártási folyamatok betartásáért.
- Technológiailag igényes ételek és specialitások készítése.
- Raktárkészlet ellenőrzése, hiányzó alapanyagok rendelése az ételek készítéséhez.
- Alapanyagok átvétele a beszállítóktól, a leszállított áru minőségi és mennyiségi ellenőrzése, megfelelő tárolása.
- Szakfelügyelet vezetése, koordinálása és lebonyolítása a konyhai dolgozók felett.
- Étlap összeállítása, tökéletesítése és rendszeres változtatása.
- Kalkulációk végzése az ételek készítésére vonatkozóan.
A vállalatok számára - szerezzen bizalmat a fizetésekről való döntés során
Tisztességesen állapítsa meg alkalmazottai fizetését. Ebben részletes fizetési jelentés segít. Mindig kéznél lesznek a vonatkozó fizetési adatok.
Karrierutak
A grafikon azt mutatja, milyen utat járhatnak be az alkalmazottak leggyakrabban karrierjük során az adott pozícióból. Kattints a pozíció nevére, hogy részletesebben megismerd a fizetési adatokat
Főszakács - Vendéglátóipar, idegenforgalom a munkaerőpiacon
A pozíció
a fizetések rangsorában
Nők aránya
A pozíciót betöltő adatközlők átlagéletkora
646. hely
Portás, informátor
Segédmunka
232 000 - 368 796 Ft
290. hely
CNC gépbeállító
Gépipar
403 694 - 792 365 Ft
1. hely
Vezérigazgató
Cégvezetés
826 377 - 3 472 342 Ft
Túl nagy ez az intervallum?
Egy rövid kérdőív kitöltésével megtudhatod régiód átlagfizetését
Hasonlítsd össze fizetésed másokéval!Részletes információ a magyarországi fizetésekről
Pro
Fizetési jelentés cégeknek
117 EUR*
* ÁFÁ-val / 97 EUR ÁFA nélkül
Elemzés megrendelése- Adott pozíció fizetése régió*, végzettség, gyakorlat, cégméret szerint
- A teljes fizetés és annak összetevői* (változó összetevő, jutalékok, jutalmak)
- A válaszadók megoszlása bérek szerint
- Fizetési tartományok az 1. decilis, az 1. kvartilis, a medián, a 3. kvartilis, a 9. decilis és az átlagbér kifejezésével. Li>
- Pénzügyi juttatások részletes lebontása*
- Pénzügyi juttatás elemzés* * regressziós modell használata esetén érhető el